Wielerclinic door Henk Lubberding

De Nederlandse oud-wielrenner Henk Lubberding neemt u mee in zijn ervaringen uit zijn lange professionele wielercarrière en de rol van teambuilding in een wielerploeg.
In 13 jaar Ronde van Frankrijk eindigde hij driemaal bij de eerste 10, won hij 3 etappes (alsmede een aantal ploegentijdritten), reed hij eenmaal in de gele trui en werd hij één keer eerste in het jongerenklassement. Verder werd hij tweemaal Nederlands kampioen en won hij in 1980 de klassieker Gent-Wevelgem. In totaal won Henk Lubberding 58 wedstrijden. Hij beëindigde zijn actieve wielerloopbaan in 1992.

Hotel Espléndido te Puerto de Sóller

Dit rustieke hotel is perfect gelegen aan de autoloze boulevard van Puerto de Soller.  Gebouwd in 1954 ademt dit hotel historie, sfeer en rust.

Na een mooie dag vol lezingen en sporten kunt u heerlijk ontspannen aan het zwembad of in de professionele spa.

Quick info

25 - 29 september 2019
Kosten

Inschrijfgeld € 2.395,-

Inbegrepen in de reisssom:

  • Vlucht naar Palma de Mallorca
  • Hotelovernachtingen (incl. ontbijt)
  • Transfer
  • Lunch (4x)
  • Diner (3x)
  • Fietshuur
  • Fietskleding
  • Lezingen
KRT/KRM

De KRT/KRM punten worden aangevraagd.

Overnachting

Hotel Esplendido, Puerto de Sóller

Foto's 2018

Bekijk HIER de foto's van vorig jaar.

Programma

Woensdag 25 september
Avond: vlucht naar Palma de Mallorca
Donderdag 26 september
Ochtend: Lezing
Lunch in het hotel  
Middag: Clinic door Henk Lubberding
Wielertocht in de omgeving
Avond: Gezamenlijk diner
Vrijdag 27 september
Ochtend: Lezing
Lunch in het hotel  
Middag: Wielertocht in de omgeving
Avond: Gezamenlijk diner
Zaterdag 28 september
Ochtend: Lezing
Lunch in het hotel  
Middag: Wielertocht in de omgeving
Avond: Gezamenlijk diner
Zondag 29 september
Ochtend: Lezing of wielertocht
Lunch in het hotel  
Middag: Retourvlucht naar Amsterdam

Sprekers

Miguel Capilla

Instituto Balear de Implantes y Periodoncia, Palma de Mallorca

The daily practice of denstistry demands a lot of time and resources. Especially if we want to offer high quality treatment to our patients. The industry provides us with many different restorative materials and we can learn techniques and tips every day. However, it´s difficult to identify which material could be our best solution. We try to understand and learn in what way we can improve our skills. Natural colour reproduction has always been a big challenge, which we are trying to make easier to accomplish.

Eric-Jan Royakkers

Royakkers Tandheelkunde, Maastricht

Eric van der Winden

Oral Design Center Holland, Blaricum

Duo-presentatie: Verantwoord | Voorspelbaar | Verzorgd

Sinds de komst van “Digital Smile Design” is backwards planning actueler dan ooit. Door deze tool die tegenwoordig in bijna alle tandheelkundige planning software aanwezig is, zijn wij tegenwoordig in staat om aan de 3 V’s te voldoen. Deze duo presentatie zal starten in het tijdperk voor DSD en dan in snel tempo overgaan in de tegenwoordige tijd met DSD en laat zien dat DSD veel meer is dan een glad verkooppraatje.

Sjoerd Smeekens

Kliniek voor reconstructieve tandheelkunde, Beuningen

Digitale tandheelkunde vanuit reconstructief oogpunt

Deze voordracht laat de indrukwekkende invloed van digitale technieken op de voorspelbaarheid van bijna alle behandelingsstappen en voorbereidingen ervan zien. Aan bod komen onder andere de volgende digitale aspecten binnen de reconstructieve tandheelkunde: Analyse van de etiologie van gebitsproblematiek, esthetische planning, digitaal opwassen, omzetten van deze planning intraoraal, implantaatplanning, orthodontische planning, preparatie design, afdrukken en vastleggen van met tijdelijke voorzieningen gedefinieerde pontic vormen of submucosale vormgeving van tijdelijke voorzieningen rondom implantaten, het kopiëren van de geteste contour van tijdelijke voorzieningen, het vervolgens op basis hiervan ideaal vormgeven en frezen van duurzamere restauratie materialen, het beoordelen van stabiliteit tussen verschillende tijdstippen en het beoordelen van daadwerkelijke kauwbewegingen.

Erik-Jan Muts

MP3 Tandartsen, Apeldoorn

Inspiration for Isolation

Cofferdam leidt tot langere levensduur van restauraties en zorgt voor meer rust, ruimte en zicht. Tevens wordt vocht efficiënt bestreden en wordt het uiteindelijk vaak prettiger gevonden door zowel patiënt als tandarts. In sommige gevallen kan het echter behoorlijk lastig zijn om voorspelbaar te werken met cofferdam. Hoe wordt cofferdam gebruikt bij een diepe vulling? Tijdens de lezing zullen verschillende tips & tricks met betrekking tot het gebruik van cofferdam de revue passeren waarmee je (bij wijze van spreken) de volgende dag direct aan de slag kan.

Deze cursus wordt mede mogelijk gemaakt door:


Inschrijvingen vóór 1 juli 2019 ontvangen het Early Bird tarief van € 2.195,00.